Saturday, December 17, 2011

minggu - minggu stress

Posted by syu bubu at 4:11 PM
salam...hi kawan2...skrng syu tengah menghadapi kursus induksi yang sangat tak besh nie....OMG!!! nak balik sangat2...plssss la....baru abes bentangkan pasal kumpulan now syu nak kena buat pengucapan awam.....OMG!!!!*sekali lagi*

tajuk pengucapan awam syu ialah "jemaah menteri"....siyes tajuk bosan....benci nak mmpus..luper nak cakap syu induksi dekat kolej tenologi makmal perubatan,ktmp dekat sebelah HKL.....nama jer induksi area kl tp life macam dalam hutan...hulu nak mampus....hostel belakang IJN nie susah gila nk kua....fine la der limit hour utk kua tapi syu stresss sebab kedai jauh sangat sangat sangat.....

klu kursus nie xwajib syu tak join pown..tapi sebab kerja under gov section so kena la syu join.....damn stress.....

owh plssss......im damn tires + stress n rasa dah tak sanggup sangat2 nak dok sni......=((

p/s : sapa cakap hidup tu senang hah???????

0 comments:

 

blogger gurl Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea