Wednesday, February 29, 2012

delete mendelete

Posted by syu bubu at 9:39 AM 0 comments
syu bru lepas delete older n oldest post kt blog nie...act bkn psl malu kt mamat "dilarang melanun" tp citer dh basi la...now kan dh start life baru...so sumer kisah syuhada y dulu xperlu nk ingt dh....beratus jgk la y syu delete...n der gmbr2 dgn kwn2 sx delete....ms nk upload skit pnyer payah..hahahaha..xper...past is past...

khas utk mamat "dilarang melanun"

Posted by syu bubu at 9:11 AM 0 comments
kpd awk y suker dok "dilarang melanun"...arghhhh!! ase nk lempang2...tamau jwp 3g dh...wakakakaka...malu sengal! eeee...blushing dowh....pasnie ttp blog la...hahahahaha...ok fine, y tu tipu la sgt kn....xder keje nk ttp blog...hahahahahaha

awk y ske sgt bc blog tu....diam2 dh la...waaaa....lempang kang....nak nie post khas utk awk...hahahahahaha


p/s : mood tgh thn malu....=P

Thursday, February 23, 2012

new blog!!!

Posted by syu bubu at 9:00 PM 0 comments
hai kawan2 yang selalu singgah sini...syu nak bagi tau sumthing nie...ceritera pasal apam nie syu dah pindah masuk blog khas....so kepada kawan2 yang berminat nak tau lebih lanjut boleh la lawat blog tu....

http://syububu.blogspot.com

bukan pe, der sorg kawan syu nie tegur macam xsesuai kan nak bsnss tapi campur aduk dalam blog personal...so lepas nie boleh la singgah blog syu tu ye....mekasih kawan2...=)

p/s : hdp single agk sonok...xpyh skt pale nk pkr... =)

Thursday, February 16, 2012

apam polkadot for order...=)

Posted by syu bubu at 11:25 PM 0 comments




taraaa....apam polkadot here...hehehe....nie dalam 50 biji la filling blueberry....so kepada yang berminat untuk order boleh la contact syu...no hp syu dah tinggal dekat blog nie..=) syu nak story di sebalik proses siapkan apam nie...hari nie syu xtau apa la masalahnyer dengan tangan syu...minggu nie syu try buat apam askem....cubaan pertama berjaya so syu pown cuba la buat lagi semalam....Allah saja yang tau...apam askem syu tak nak baek...asal naek je mesti pecah merekah....padahal sama dah syu ikut....adoii...lepas tu pagi nie syu buat lagi cubaan kedua tapi hasil tetap sama...sangat kecewa....ase nk hantuk2 pale nie bl buka je tudung tgk2 apam mcm org tertelan biji durian (ader ke?? hehehehe)...so nie yang syu buat apam polkadot...mungkin tgn syu nie xserasi nak wat apam laen....haiisssh...sabar...huhuhuhu...

sekarang im officially single...so sesapa nak masuk meminang boleh la...hehehehe...(gatal tol!) life must go on...pe kan daya jodoh takat tu je kan....kter manusia mampu merancang...sehebat perancangan kter Allah lagi hebat....so redha n terima je..=)

Sunday, February 12, 2012

sedih...pilu..

Posted by syu bubu at 8:13 PM 0 comments

ku akui kelemaham ini

ku insafi kekurangan ini

ku kesali kejahilan ini

Telah aku merasakan derita jiwa dan perasaan
Kerana hilang dari jalan menuju redhaMu ya Tuhan


*luahan hati*

Saturday, February 11, 2012

patah seribu

Posted by syu bubu at 10:54 PM 0 comments
patah seribu...hati ku....
aiisshhhhh....
hard to say la...
mmm
pape pown...
patah seribu...

PEREMPUAN KENA TAHU
::seorang lelaki yang benar-benar mencintai anda tidak akan membiarkan anda pergi , tidak kira bagaimana sukar keadaan sekalipun::

LELAKI KENA TAHU
::seorang wanita yang benar-benar mencintai anda akan marah kat anda utk banyak perkara, tetapi masih terima anda seadanye walaupun anda telah menyakiti hatinya::

copy from FB...

sayangnyer xder pown y kejar syu......mmmmm.....
="(
sadis sowh....
nak nanggis...
huhuhuhuhu

pe y syu rs skrng nie sm mcm dlm lagu patah seribu tp bkn sama mcm MTV dier la.....adusss....sakit...hahahahaha

Thursday, February 2, 2012

bila harus memilih

Posted by syu bubu at 3:41 PM 0 comments

february y baru

Posted by syu bubu at 8:52 AM 0 comments
cinta itu telah mati
aku lepaskan kau pergi
hello new life..
=)
menikmati kehidupan single..
=)
tak payah nak kusut lagi
soal jodoh bia datang sendiri

buat kau yang tak pernah mengerti...
selamat tinggal cinta
semoga kau berjumpa insan yang lebih baik
kalau benar aku bukan yang membahagiakan
semoga insan baru tu akan lebih membahagiakan

buat hatiku sendiri...
lupakan pada yang tak sudi
ingat apa yang dikatakan
"xkan der lelaki y nk kat ko n mmpu thn dgn ko"
so miss hati
lupakan...
=)

buat si mata...
jangan la kau bazirkan untuk yang tak akan mengerti
buat si otak...
padam la semua memori...
buang semua ingatan dan perasaan...

buat yang membaca..
doakan aku tabah dalam hidup...
aminnn
 

blogger gurl Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea