Thursday, February 16, 2012

apam polkadot for order...=)

Posted by syu bubu at 11:25 PM




taraaa....apam polkadot here...hehehe....nie dalam 50 biji la filling blueberry....so kepada yang berminat untuk order boleh la contact syu...no hp syu dah tinggal dekat blog nie..=) syu nak story di sebalik proses siapkan apam nie...hari nie syu xtau apa la masalahnyer dengan tangan syu...minggu nie syu try buat apam askem....cubaan pertama berjaya so syu pown cuba la buat lagi semalam....Allah saja yang tau...apam askem syu tak nak baek...asal naek je mesti pecah merekah....padahal sama dah syu ikut....adoii...lepas tu pagi nie syu buat lagi cubaan kedua tapi hasil tetap sama...sangat kecewa....ase nk hantuk2 pale nie bl buka je tudung tgk2 apam mcm org tertelan biji durian (ader ke?? hehehehe)...so nie yang syu buat apam polkadot...mungkin tgn syu nie xserasi nak wat apam laen....haiisssh...sabar...huhuhuhu...

sekarang im officially single...so sesapa nak masuk meminang boleh la...hehehehe...(gatal tol!) life must go on...pe kan daya jodoh takat tu je kan....kter manusia mampu merancang...sehebat perancangan kter Allah lagi hebat....so redha n terima je..=)

0 comments:

 

blogger gurl Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea