Monday, July 30, 2012

cinta hati saya

Posted by syu bubu at 10:33 PM 0 comments
he is mine!!!!!

taraaaa....syu pandai show off sekarang...hehehe...ok..nie la cik abang sayang + buah hati + insyallah dipermudahkan akan jadi suami + cinta terakhir after my family....aminnnnn...kawan tempat keje cakap muka kitaorang der iras...n syu jawap "siyes? klu btl means dier der iras muka ayah syu la..."...dorg gelak! =.="

then syu tunjuk pic ayah syu pastu dorg "haah la syu....der iras la...hahaha...pnjg jodoh korg"....sengeh**

pe?? suker la orang cakap gitu..kata2 tu kan satu doa....maap ye syg upload pic awak kt sni...sesekali nak gak mempoyo...ayat citer pasal awak je kan tapi xder pic...hehehe...

syu mesti la syg dier..pe kes syg nk story kt sni...even syu nie ske berangin xtentu pasal but deep in my heart syu tau syu syg dier...mak ayah!!!! p msk minang mamat nie plsssss.......*mood gatal*

Thursday, July 26, 2012

got my torch baby!!

Posted by syu bubu at 9:11 PM 0 comments
salam...smlm syu ke lowyat utk beli hp baru...hp pe....taraaaaaaaaa

 nie la hp nyer....pnjm gmbr kt google sbb hp syu xpair nk bluetooth...pening skit nk guna sbb fully touch...lm dh tnggl hp touch nie sejak kejadian hp kena sebat....nie hp hasil air tgn titik peluh syu keje...alhamdulillah...puas hati la even dier lack xder function utk video call...tp as long as jimat kedit utk msj n tenet kre orait la....heeee...suker2...=)

Monday, July 23, 2012

life is all about life

Posted by syu bubu at 10:21 PM 0 comments

Tuhan memberikanku cinta
Untuk ku persembahkan hanyalah padamu
Dia anugerahkanku kasih
Hanya untuk berkasih berbagi denganmu



Atas restu Allah ku ingin milikimu
Ku berharap kau menjadi yang terakhir untukku
Restu Allah ku mencintai dirimu
Ku pinang kau dengan Bismillah



sekarang dok jiwang memalam layan jiwa sengsorang dengan lagu nie....cik abg, pe kata awak nyanyi lagu nie untuk cik adik sayang awak nie kn....heeee...*xmalu tol mintak2 kan*....ok sekarang bulan pose...lama tak meng"hapdet" kat sini kan...life berlalu seperti biasa...berjalan macam tak tunggu tuan empunya badan...kekadang rasa cepat tapi der je rasa lambat....

musim pe sekarang?? member banyak nak aci men tunang2...nie wat jelez nie...hehehe...sampai dah seru dorang...syu jugak tak sampai ag....*dah baca kan?? paham2 la kan..hahahaha...gurau je...dunt be stress k*...bagus la semua dah jumpa bahagia masing2...=)

act, my mom pown der jugak ura2 gitu...dier cakap kua tak der ikatan nie tak elok...kurang2 tunang la kalau betul...ikat setahun ke...heeee....lawak pown der masa mak cakap tu sengeh ngan gelak pastu menjawap..*no satu la tu*...

"relax la mak....klu kak yang p pinang dier dah lama dah..." *masa cakap sambil sengeh*

agaknyer my mom tak larat tengok anak dier nie men cintan cintun kot...insyallah, kalau di izin Allah ini yang terakhir...sakit pale woo...p keje orang dok sebut pasal kawen...betul ase macam tua je....bia la...bukan benda bawak maen nak men aci terjah je kan...

pasal raya....weeeehoooo...tahun nie kena bagi duit raya....perhatian tahun nie kak long a.k.a mak long kena bagi duit raya.....abes sapa nak bagi duit raya kat tuan empunya badan??? ayah pown mamau beli kan baju raya dah....olo....sedihnyer...tersisih i....heeeee....ayat mak " gaji lagi banyak dari gaji mak ayah..."...hai...kempunan duit raya la gnie...

tah pe pasal merapu ri nie...macam rajin sangat je kan nak merepek....kesimpulannya, life nie macam2 dugaan....redha je la dengan apa pown...=)

Sunday, July 1, 2012

plus + plus

Posted by syu bubu at 10:27 PM 0 comments
salam...
4 bulan dah...
kadang2 rasa macam kejap kadang2 rasa macam dah lama...
adeh....
bila kena tinggal sorg2 mula la perasaan nie nak rasa macam2...
otak lak time tu la neuron paling aktif...
semua nak pikir...
macam2 jangkaan buat...
like now...
lagi2 bila si dia kena timing keje malam...
sunyi so pe lagi...
susah bila sesuatu yang kita sayang tapi belum pasti jadi milik kita
nak wat pape beriya2 pown serba tak kena...
tah la
der satu ari tu rasa marah sangat2 kat si dia...
tapi xtau pown psl pe nak mrh sgt...
dalam masa y sama nak si dia der n teman n tenangkan diri nie
tapi nak wat camner...
tak semua benda orang boleh paham pe y kita rasa...
hati sendiri diri sendiri so sendiri la kena paham
bila up n down gnie
dan2 la radio play lagu "terukir dibintang"...
macam ayat si dia "lagu tu untuk dia (syu la tu) "
semoga dipermudahkan...


p/s : masalah jiwa bila dok sorg2 n neuron terlajak aktif....*tepuk dahi*
 

blogger gurl Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea