Tuesday, October 30, 2012

life life life

Posted by syu bubu at 9:05 PM 0 comments
bersawang...berdebu...aaaacheemmm!!! haa kan dah bersin..hehehehe...lama tak menconteng arang kat blog siri kan...pe kan daya sekarang malas nak online guna lappy..kalau leh segala mak nenek atuk moyang oyang and so on nak cari kt henpon tu....

sekarang dalam mission memBASMI lemak...heee..bila berjaya syu share k...pastu leh la korang menSHOPPINGkan diri korang beli dengan syu kan...heeee....untuk sihat tak salah kan....mission lagi penting....jeng jeng jeng jeng jeng...ok bukan kawen...kawen dah jatuh nombor 2....sebab lambat sangat....

sowi dear tapi alang2 nak tunggu tu nak kejar impian laen lak....now nak sambung study...=) nak wat PJJ...insyallah...mula2 pening nak pilih major biology or chemistry....now asenyer dah yakin nak wat major chemistry coz i do luv chemist....yum2..macam cheese daa...hehehe...

salah satu sebab syu pilih sebab syu dari zaman belasan sejak mengenali ilmu kimia mula jatuh cinta...(dulu SPM chemist in BM k...) pastu g matrix bertambah sayang kat chemist sebab tu la markah paling tinggi...abis petala hafal....amek dip pown syu suker sangat chemist...tp sems1 je der sebab corse syu more ke bio n mikrobiology....

now nak study chemist balik...maka nak tanya nasihat2 akak2 y tengah otw wat PJJ....doa kan impian yang nie tertunai ye....thx dear....

till here....see u...
(macam tulis surat daaaa...)

xoxo,
bubu
 

blogger gurl Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea